Снимки от Видин

    Снимките в тази част на www.bg-tourinfo.com са правени из целия град Видин. Снимали сме всичко, което ни е направили впечатление - сгради, хора, крановете на пристанището, река Дунав, кораби, корабчета и лодки, паркове и градини и т.н. Това е направено с определена цел: да бъдем в услуга на посетителите на нашия сайт, да могат те да си създадат една по възможност всеобхватна представа за града без дори да стават от бюрото си. Знаем че виртуалното пътуване не може да замени реалното (или поне при днешните технологии), но поне може да даде една първоначална информация на интернет потребителя. Отидете за 1 или 2 дни до град Видин - има какво да се види. Въпреки многото подтискащи неподдържани сгради градът излъчва едно спокойствие и действа добре на свръхактивното съзнание на съвременния човек. Във Видин като че ли времето тече по-бавно - няма задръствания, рядко се струпват много хора на едно място, няма и опашки пред различните учреждения. В същото време Видин прави впечатление на град с много зеленина. Особено през летния сезон това действа изключително успокояващо. Всичко е много зелено, навсякъде растат високи дървета и хвърлят дебела сянка.

    Ритъмът на живот в град Видин много скоро ще се промени - с построяването на Дунав мост 2 градът ще стане изключително оживен транспортен център и урбанизацията ще се прояви с пълна сила. Очакваме куп проблеми - инфраструктурата на Видин в никакъв случай не е пригодена за рязко покачване на трафика и задръстванията много скоро ще станат ежедневие. С присъщите им темпове на действие местните власти едва ли ще направят нещо съществено по въпроса в следващите 10 - 15 години.

Информация за Видин    Видински браншов указател    История на Видин    Крепостта Баба Вида    Видинска епархия    Еврейската синагога

България

 

Copyright©by everybody