Автор на този сайт е д-р Венцеслав Ралев. На определени етапи от развитието на проекта върху него са работили д-р Нина Бучкова, д-р Явор Симеонов, д-р Венко Делчев, д-р Александар Лазаревски и д-р Салиф Ариф. И до днес работата върху тази уеб-страница няма да бъде възможна без съдействието на д-р Евелина Маркова - Ралева, д-р Влатко Недев и д-р Хамди Омер. Всъщност целият екип на Ралев Дентал АД оказва непрекъснато съдействие при развитието на проекта и поради това вече имаме доста голям обем информация. Идеята за създаване на сайта се роди преди много години, в далечната 2002 година, при едно подреждане на снимки от различни градове и местности в България. Постепенно концепцията на сайта се доразви и се стигна до идеята за един on-line справочник за това къде и какво може и си заслужава да се види в България, без да се претендира за каквато и да било изчерпателност. Нашата цел и (както е модерно да се говори напоследък) мисия? Да накараме посетителите да разгледат природата и населените места на България на монитора си, след което лично да посетят всичко, описано в рамките на www.bg-tourinfo.com. Личният контакт с местата и хората не може да се замени с виртуалното пътуване (засега). Очаквайте постепенно хостване не само на фотографии, но и на видеосъдържание. Нашият екип пътува много (такова е естеството на нашата работа), при което наш спътник са фотоапарати, камери и мобилни телефони. Снимаме непрекъснато - всичко, което според нас би представлявало интерес за световната интернет общност. Планини, градове, сгради, хора, животни, езера, реки и Черно море - всичко това се документира и публикува и поради това към месец януари 2011 година на сайта имаме около 10 000 снимки във висока резолюция - 1000 х 667 пиксела или 1000 х 750 пиксела в зависмост от фотоапарата с който снимаме. Дано нашият доставчик на хостинг услуги да е подсигурил достатъчно надеждна връзка към Интернет в целия свят, по възможност и извън рамките на Земното кълбо. До момента сме изключително доволни от качеството на хостинг услугите - нещо, което е от изключителна важност за всеки един уеб-проект. Препоръчваме услугите на Fcolor на всеки, който се нуждае от хостване на уеб-страница - можете да поръчате своя хостинг план още сега...

Карта на сайта    Пирин планина

Въпреки че настоящият сайт не е създаден с комерсиална цел (авторите доскоро не се опитваха да рекламират каквато и да е стока или услуга), на определени места ще забележите линкове към уеб-сайта на една могъща, бурно просперираща компания от сектора на здравеопазването - Ралев Дентал АД с нейния търговски и денталномедицински отдел :-))). Дано въпросните връзки не стават досадни на посетителите, но според авторите е необходимо да се отдаде дължимото на една институция, за развитието на която са полагани толкова много усилия от толкова много хора. На определени места се появяват и връзки към друг сайт - www.investor-bg.com. Причина за това е участието на предприемача Венцеслав Ралев в разработката също и на този проект. Срещат се и ленти за търсене с логото на Google, а също и полета с реклами на партньори на Google. Включихме лентите с идеята да улесним посетителите в намирането на информация в нашия сайт; полетата за реклами са не толкова с цел осигуряване на финансови постъпления, а за да се улесни потребителят в намирането на информация в световната мрежа. Скриптовете са конструирани така, че насочват към сайтове с подобна тематика - явно Google е една компания, с която си заслужава да работиш съвместно! Все пак сто седемдесет и шест милиарда долара пазарна капитализация (към 31.01.2008) не са шега работа :-))). А и финансовата криза не ги засегна особено - да са живи и здрави Сергей Брин и Лари Пейдж... През месец януари 2011 година пазарната капитализация на въпросната търсачка успешно достигна сумата от двеста милиарда долара, което е доказателство за значението на информационните технологии за съвременното общество. Толкова пари, усилия, време и човешки ресурси с една единствена цел - търсене на информация??? Дали всичко това е оправдано - явно да, защото в условията на свободна пазарна икономика никой не задължава хората да инвестират в интернет търсачки; нещата в тази сфера са много динамични и ние ги следим с голям интерес. През 2017 година същата компания вече струваше скромните 674 милиарда долара, имаше 72 000 служители от цял свят и приходи от 89.46 милиарда долара за финансовата 2016 година.

През месец октомври 2010 година успешно стартира рекламната програма на Bg-tourinfo. Започнахме да предлагаме банери и рекламни уеб-страници; интересът към въпросната рекламна програма беше учудващо висок предвид Световната Финансова Криза, която по това време все още не беше отминала и всички се опитваха да спестят разходи откъдето може и да ограничат рекламата по всякакъв начин. Ако желаете да рекламирате каквото и да било, кликнете тук или изпратете съобщение на e-mail ralev@bg-tourinfo.com - рекламните ни условия са много атрактивни и няма да съжалявате!

Вход във форума на bg-tourinfo.com    Поръчайте хостинг услуга...

Карта на сайта

 

 

    Може би тук, съвсем в началото, е необходимо да се обсъди един важен въпрос: авторските права. Разработчиците на сайта предоставят пълни авторски права на всеки посетител върху всички фотоматериали и изобщо върху цялата информация, съдържаща се в сайта. По отношение на авторските права ние сме възприели политика от типа "разграден двор". При никого няма да изпращаме оперативни групи от ДАНС :-))). Използвайте всички снимки, схеми и описания, копирайте ги, режете ги, монтирайте части от тях, преписвайте описанията и правете това с търговска или с каквато желаете цел. Все пак цели, свързани с подстрекателство към тероризъм, педофилия, расизъм, междунационални вражди и изобщо насилие, няма да бъдат възприети добре. Ако поместите някъде из необятното пространство на световната мрежа една връзка към www.ralev-dental.com (или www.ralev-dental.bg?) авторите се задължават лично да ви донесат на място кафе със или без сметана според предпочитанията.

Карта на сайта    www.ecopower-group.bg

    Най-общо на този етап от развитието си сайтът е разделен на няколко секции: планини, Черно море, исторически забележителности, църкви и манастири, градове и т.н. Във всяка секция има подстраници, където е поместена информацията. При кликване върху всяка снимка потребителят се насочва към нова страница, където е поместена снимката в по-висока резолюция. Още едно необходимо уточнение: въпреки че на много места в сайта се споменава името България и се говори за български градове, села и исторически забележителности, това в никакъв случай не е нациоалистически сайт. Национализмът е много актуален напоследък, но според нас това е една идеология, която е безнадеждно остаряла във века на глобализацията и свободното движение на хора, стоки и капитали. Това е единственият коментар на политическа тема в целия уеб-сайт; на някои места ще откриете коментари на икономически теми - дано те не обременяват посетителя.

    В сайтa се съдържа форум, на който всички потребители могат да обменят мнения и коментари. Към форума... Заехме се с регистрацията и поддръжката на няколко форума и се опитваме да отговаряме адекватно на всички запитвания, които са отправени към нас. Но поради големия обем на спама, който се изпраща по форумите от всички места по света, се наложи да наложим ограничения при регистрацията - необходимо е да въведете валиден мейл адрес, за да можете да се регистрирате. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство.

 

Черно море    България

www.dentalimplants.bg

 България е държава, която има площ 111 000 квадратни километра и се разполага в източната част на Балканския полуостров. Държавата граничи с шест други страни - Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и Турция. От 01.01.2007 година България е пълноправен член на Европейския съюз. До култовата дата 10.11.1989 година България е била социалистическа република с Народна власт и обществено - стопанско устройство по модел на известния в цял свят Съветски съюз. Основна власт е имала мракобесната БКП, като и до днес остатъци от нейните структури продължават да упражняват политически и икономически функции. Както стана въпрос малко по-горе, това е друга тема, която в момента не подлежи на обсъждане. Официалният език на страната е български, а столица е град София.