Нашата рекламна програма

Туристическият информационен сайт www.bg-tourinfo.com предлага атрактивна рекламна програма, която би била полезна за бизнеса на всяка една компания по света. Все пак, предвид темата на сайта, се очаква повече фирми от сферата на туризма да проявяват интерес към нашата рекламна програма. Всички хотели, ресторанти, туроператори, къщи за гости, винарски изби и т.н. са добре дошли в рекламните секции на нашия сайт. Ще се опитаме да бъдем от полза на всеки, който се опитва да развива някакъв бизнес в сферата на туризма.

Какво всъщност предлагаме ние? Нашият екип се е спрял на концепцията за еднократно заплащане на такса за реклама, при което ние се задължаваме да поддържаме рекламния банер или страница докогато сайтът съществува. Все пак, bg-tourinfo започна да функционира през 2006 година и до момента се развива доста успешно, така че тази концепция лежи на една доста стабилна основа и се надяваме с течение на времето да доразвием сайта още повече. Поради значителния обем на сайта решихме че можем да си позволим да изискваме от нашите рекламодатели единствено еднократна такса за рекламни услуги, а не периодичен абонамент подобно на повечето интернет портали - просто различните рекламни банери се разполагат на различни места в сайта, като поради многото подстраници няма опасност от препълване с реклами и загуба на основното съдържание сред множество рекламни послания.

Реклама    Варна    Черно море    Несебър    Бургас    Зъболекар в Пловдив    Вход в нашия форум    Хотел Рай    Пирин

www.dentalimplants.bg    Бегликташ    Рилски езера    Езеро Окото в Рила    Мадарският конник    www.ralev-dental.bg

Всеки, който желае да рекламира своя бизнес при нас, моля да подаде заявка за реклама на електронен адрес ralev_dental@abv.bg, ralev@ralev-dental.bg или ralev@bg-tourinfo.com

Информация за нашата рекламна програма можете да получите и на телефон 0888 646003, 032 250606 и 0700 1 52 52 - на последния номер се приемат входящи повиквания на цената на един градски разговор

Можете да осъществите контакт с нас с помощта на социалната мрежа Facebook - сайтът има няколко профила: Информация за България, Туристически информационен сайт и Ventseslav Ralev - последният профил е на коориднатора на сайта, можете да се свържете с него лично в случай че желаете да споделите някакви впечатления. В други социални мрежи като Google+, Twitter и LinkedIn също има обширна информация за нашата дейност.