Това е една малко особена секция от нашия on-line справочник. Трудно е да се определи какво точно ще откриете тук. Най-общо тук са публикувани снимки на места, които по някакъв начин са направили впечатление на авторите на сайта. Не става въпрос за исторически и културни забележителности - за това имаме отделни секции. Не става въпрос и за природни феномени - те също са описани надълго и нашироко в съответните раздели. Тук ще срещнете снимки на места, които не се поддават на никаква класификация, но въпреки това въздействат по някакъв начин върху хората. Срещат се снимки, правени в извънградска и по-рядко в градска среда. Заснели сме всякакви обекти - хълмове, дървета, паметници, заводски комини, далекопроводи за високо напрежение, полета, реки и какво ли още не. Най-общо това е разделът за тези, които обичат да чувстват, а не да мислят :-))). Мечтателите ще се чувстват тук в свои води, а рационалисите и материалистите ще гледат с учудване и нерядко с присмех. Ако всичко това ви звучи крайно отегчително и досадно, просто кликнете върху някой от следните линкове:

www.ralev-dental.com - денталномедицински отдел на Ралев Дентал АД

www.investor-bg.com - български икономически информационен портал

www.dentalimplants.bg - всичко, свързано със зъбопротезната имплантология

www.bg-dentist.eu - европейски стоматологичен портал, пълен с информация за днеталния туризъм

www.dentalforum-bg.com - безплатни on-line стоматологични консултации

www.bg-dentist.com - отново стоматология и дентална медицина, авторите определено започват да прекаляват!

Вход в нашия форум

Извън кръга на шегата и отвлечените философски концепции тази секция е посветена на всичко, което ни заобикаля и което не винаги успяваме да забележим. Хубавите места са на всяка крачка в България, тук те са представени както сме успели да ги видим ние. С радост ще публикуваме всяка снимка или видеоматериал, които си заслужават да се видят. Достатъчно е да ги изпратите на адрес ralev@bg-tourinfo.com. Излишно е да споменаваме въпроса за авторските права - всеки посетител има пълни права върху всички материали, искрено ще се радваме ако някоя наша снимка, описание или схема е от полза на някого. Стремили сме се да включим тук снимки, които според нас възействат успокояващо (най-общо). Динамичните ситуации са заснети и публикувани в други раздели на нашия уеб-проект.

В много случаи в този раздел присъстват снимки на различни водни площи - реки, езера, язовири, потоци, заливи на Черно море и много други. Психолозите са единодушни - гледането на водна площ действа успокояващо на почти всички типове характери, въвежда ред в мислите и избутва в периферията всичко маловажно. Релаксацията е нещо крайно необходимо в днешното забързано ежедневие и е най-добрата профилактика на повечето заболявания. Не случайно повечето хотели от най-висок клас в света са разположени край водни площи; едно от изискванията при категоризация на един хотел при получаване на пет звезди е да има изглед към водна площ. Представете си усещането да пиеш уиски на фона на залеза над Карибско море? Или (в зависимост от семейния бюджет) халба Ломско пиво през месец юли във Видин на фона на река Дунав? Релаксът е важен елемент от работния процес на всеки един човек, независимо дали си електротехник от село Връв или финансов директор в Daimler - Chrysler. Същото важи и за тонизиращите процедури - какво по-хубаво от ароматно сутрешно кафе Illy на терасата на Бурж Ал Араб или чаша Nova Brasilia на пристанищния кей в Русе? Усещането отново е идентично - подобно на японската чайна церемония ча-но-ю поканени са всички, от най-важния военачалник до най-нисшия селянин, стига компанията да е приятна. Най-висшите духом не се притесняват да си избират за приятел и компания някого от много по-ниско социално съсловие, стига общуването да е приятно за двете страни.

www.bg-tourinfo.com    www.ralev-dental.com    www.dentalimplants.bg